Etiqueta: roba interior infantil

La tornada al cole 2018! Roba interior infantil per a aquesta nova etapa!

29 [Catalan] Aug 18
Julia
, , , , , , , , , , , ,
No Comments

Ja ens acomiadem de l’agost i ja és aquí el setembre, quan ja acaben els dies de platja, sol, de diversió .. i comencen els dies rutinaris … la tornada al cole ja és aquí!

Com podem ajudar els petits de la casa a començar aquesta nova etapa?

Són pocs els nens que desitgen que comenci el cole una altra vegada. Però hem d’intentar que això no passi, i ajudar-los en tot el que necessitin i treure’ls les pors que puguin tenir a la tornada al cole.

Per això el primer que hem de fer és donar-los molt suport i mostrar el bo i positiu de tornar a l’escola; els missatges positius i alegres els ajudarà molt. La idea de fer nous amics els ha de resultar positiva, sense cap tipus de por. Per facilitar l’adaptació amb els amics, una bona opció és quedar i fer un retrobament abans de començar l’escola.

|Hem d’ajudar-los en el possible|

Ajudar-los en els deures, problemes que puguin tenir a l’escola es molt important; hem de comunicar-nos amb ells, donant-los suport i donant-los la seguretat total per parlar amb nosaltres de qualsevol tema que els pugui preocupar; i en comptes de renyar-los, animar-los a que ho facin millor; però sobretot, a part d’aprendre, també s’han de divertir; i una idea és aprendre jugant; és una manera fàcil d’aprendre mentre s’ho passen bé i es distreuen.

Establir una rutina de manera progressiva és una bona idea, perquè vagin agafant el ritme, i es puguin adaptar bé. Les activitats extraescolars esportives, les passejades en família, les activitats a l’aire lliure i reduir les hores de tele són formes d’augmentar l’activitat física de manera divertida i amena. Que gastin l’energia que tenen i dormin millor!

Als nens sempre els agrada estrenar coses noves; donar-los algun capritx i preparar el material escolar junts, els ajudarà a involucrar-se més; però no hem posar massa pes a la motxilla, ja que és l’esquena del nen qui la càrrega.

El primer dia és molt important mostrar seguretat i positivisme; sense estar nerviosos, amb un comiat ràpid i un gran somriure.

Els nens han de dormir bastant, entre 9 i 11 hores diàries; i és important començar el dia amb un bon esmorzar, ja que els ajudarà a començar el dia amb energia.

Que s’estrenin roba i roba interior, els ajuda a anar amb més ganes, il·lusió i seguretat.

Aquí la nostra aportació per a la tornada al cole dels vostres petits

tornada al cole

tornada al cole

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Roba Interior Júlia podeu trobar la roba interior per a nens que necessiteu. Des de samarretes interiors, calçotets, sostenidors i tops per a nena, calcetes … Us esperem i us desitgem un genial rebuda a la tornada al cole!