Etiqueta: roba interior dona

Sostenidors Reductors

13 [Catalan] Apr 21
Irene Barneda
, , , , ,
No Comments

Per què els sostenidors Reductors són els preferits per a moltes dones?

Els sostenidors reductors no només són per a dones amb el pit gran. Aquests sostenidors tenen la base de l’anella més ampla. Això fa que el pit s’estén més cap a l’aixella i sembla tenir menys volum. Però també són sostenidors ideals per a noies que volen cuidar el seu pit i veure afavorides, ja que realça i col·loca el pit en la seva posició natural. En aquest cas podem dir que reduir i realçar són el mateix.

En resum, els sostenidors reductors ens donen dos avantatges: comoditat i col·locació. Tenir un pit bonic no depèn de la mida, sinó de com està col·locat i subjectat.

El sostenidor reductor és perfecte per mantenir ben l’esquena i el pit:

Gran comoditat: sostenidor que queda perfectament col·locat i subjecte. No molesten els cèrcols ni els tirants. Com redueix el moviment podràs moure’t sense molèsties. També ajuda a tenir una bona posició de l’esquena.

Màxima subjecció: són sostenidors preparats per subjectar copes grans. Minimitzen el moviment del dia a dia. Totes les marques tenen en els seus models reductors.

 

A Roba Interior Júlia et presentem alguns models:

Reductors de Selene:

Selene una àmplia selecció de sostenidors, també amb reductors. Podem trobar reductors amb aro i sense aro.

 

LOREA: Sostenidor amb cèrcols. Gran capacitat i subjecció. Reductor.

 

RENATA: Sostenidor amb aro reductor. Fabricat en teixit simplex i insercions en tul.

 

MARIA: Sostenidor amb aro reductor. Fabricat en teixit simplex amb fi gravat.

 

ELVIRA: Sostenidor sense aro. Gran capacitat i subjecció. Reductor. Fabricat en microfibra de dues capes preformada. També indicat per fer esport.

 

 

LILLY: Sostenidor reductor amb aro. Fabricat en simplex preformat.

 

 

Reductors DIM:

 

Els sostenidors reductors de DIM, redueixen el volum del teu pit gràcies a les bandes de malla i les copes modelables.

 

D3792: Sostenidor reductor amb aro. Obtindràs màxima subjecció, comoditat i efecte reductor. Redueix la talla gràcies al material sobre els costats de les copes que reparteixen el volum dels pits.

 

Reductors Gisela:

 

Els sostenidors reductors es poden diferenciar entre sostenidors reductors de pit i sostenidors reductors d’esquena. Un dels models reductors més utilitzats són els d’esquena. Els sostenidors reductors d’esquena de Gisela estan dissenyats per aportar comoditat. Ho aconsegueixen a través de les espaldillas de doble capa, i de diferents altures que asseguren una bona subjecció.

 

1/0119: Sostenidor capacitat reductor d’esquena amb aro i foam. Sostenidor reductor d’esquena. Espaldillas encoixinades que redueixen el volum d’esquena.

 

 

1/0362: Sostenidor capacitat reductor d’esquena amb aro i farcit lleuger. Minimitza les irregularitats de l’esquena i aixella.

 

 

Consulta la nostra web, on trobaràs tota la informació, d’aquests productes i molts més.

 

 

CLAUS PER UN CARNESTOLTES LLIURE DE FRED

18 [Catalan] Feb 20
Irene Barneda
, , , , , , , , ,
No Comments

CLAUS PER UN CARNESTOLTES LLIURE DE FRED

 

El Carnestoltes és una de les festes més esperades de l’any, on les disfresses cobren un sentit principal. De vegades no es té en compte que aquesta festivitat cau en ple mes d’hivern amb molt de fred. Aquest, és un factor determinant per poder celebrar un carnaval en les millors condicions, sense que les gèlides temperatures ens amarguin la nit. Per això, per passar un Carnestoltes lliure de fred, avui us portem un recopilatori de les millors peces de roba interior. Les claus per no passar fred seran els leggins, samarretes tèrmiques, mitges

Breu història del Carnestoltes


El carnaval és una celebració que té lloc immediatament abans de la quaresma cristiana, que s’inicia amb el Dimecres de Cendra i que té data variable, entre febrer i març segons l’any. L’origen de la seva celebració sembla probable que estigui a les festes paganes. Com les que es realitzaven en honor a Baco, el Déu romà del vi, les saturnals i les lupercales romanes o les que es realitzaven en honor a el bou Apis a Egipte. Segons alguns historiadors, els orígens d’aquesta festivitat es remuntarien a la Sumèria i Egipte antics de fa 5000 anys, amb celebracions molt semblants en l’època de l’Imperi Romà, on es va expandir el costum per Europa. L’etimologia de la paraula carnaval vindria de la paraula llatina carn-val, que significa «adéu a la carn».

Segons el llibre Guiness dels rècords la celebració de carnaval més gran de món és la de Rio de Janeiro. Hi ha altres d’importància similar com els internacionalment famosos carnavals de Santa Creu de Tenerife, Las Palmas de Gran Canària, el de Colònia a Alemanya, Oruro a Bolívia o el de Barranquilla Colòmbia. Però els carnavals més llargs són els de Montevideo a Uruguai, que s’estenen durant 41 dies. Per tant si voleu fer durar els carnavals tant com a Montevideo, a continuació tens tota la roba interior necessària per poder aguantar les gèlides temperatures de l’hemisferi nord en aquestes dates.

 

Quin tipus de peces de roba interior ens ajudaran a resistir millor el fred hivernal?

 

Leggings


Les claus per passar un Carnestoltes lliure de fred són els leggins, peces fonamentals que podem posar sota de les nostres disfresses. Evitant que el fred pugui avançar cap a la nostra pell. Estan confeccionats amb teixits elàstics, lycra també anomenada elastà, que proporciona una gran absorció de la humitat, resistents a rascades i molt còmodes. Hi ha leggins per a tots els perfils, tant per a persones altes com per a persones més baixes i avui dia i especialment en dates tan assenyalades com Carnaval. Són usats tant per homes com per dones, amb la finalitat que el fred no arribi a les nostres pells. Hi ha leggins per a tots els gustos, tant de colors llisos com d’estampats més atrevits. Escull entre tons foscos o clars i estampats geomètrics o florals.

Mitges

Hi ha molts tipus de mitges, si vols sortir de festa o anar-te’n de carnaval nosaltres et recomanem unes mitges de malla o unes mitges de fantasia, et van a encantar. Encara que si vols alguna cosa més quotidià per al dia a dia uns leggins llargs o leggins pirates van a ser unes opcions fantàstiques. Fins i tot si vols tenir una cita especial amb algú utilitza les mitjanes amb lliga autoajustables, una excel·lent opció. En els pantys i mitjanes Dim trobaràs sempre el disseny perfecte per al teu look de cada dia i de cada nit.

 

Samarretes interiors

Les samarretes interiors són una altra de les claus per passar un Carnestoltes lliure de fred, en aquest cas ens ajudaran a cobrir el tors. És important que la samarreta tèrmica quedi enganxada a el cos per major eficiència i una samarreta gran no aconseguirà l’efecte tèrmic que és desitjable i una talla petita no et deixarà moure amb agilitat. Per tant és important trobar la nostra talla ideal. Les samarretes tèrmiques faran que tinguis una major sensació de benestar. I el més important, que mantinguis la teva temperatura corporal, amb independència de les condicions climàtiques i el nivell de moviment que vagis a realitzar.

Llenceria sexy per Carnaval

 

El Carnaval també pot ser una ocasió perfecta per regalar un conjunt de llenceria sexy a la nostra parella. En una ocasió perfecta per jugar i presumir de llenceria sexy i atrevida de portes endins i crear moments únics en parella. Si vols sentir-te sexy i elegant tenim les marques ideals perquè puguis fer-ho.

Com per exemple, el picardies sensual amb obertura davantera de la marca Sexkiss, ideal per a nits especials com la de Carnestoltes. Si vols encendre la flama de la passió aquest és el teu producte encara no l’únic. D’altres com el body picardies amb tirants de reixeta de la marca Oemen o la camisa de dormir sexy d’encaix amb sensuals tirants són productes estrella de la nostra botiga i hi ha molts més.

 

 

 

Informa’t dels nostres productes de llenceria i roba interior a la nostra web per poder passar un carnaval lliure de fred i de la manera més sexy.