OCB Gomme 100 - Paper de Liar, Color Negre 4 Quaderns Curts 125 x (5 Caixes)

OCB Gomme 100 - Paper de Liar, Color Negre 4 Quaderns Curts 125 x (5 Caixes)

79,00 €
Impostos inclosos
Vostè compra aquí original OCB negre Gomme núm. 4 Paper de cargolar curt.

Aquest curt paper de cigarrets compleix les altes exigències, ja que és especialment fi i transparent. Els fulls d'OCB s'utilitzen com a marca de referència al mercat internacional de papers de plàstic amb cautxú àrab natural. Els paquets de 100 unitats que s'ofereixen aquí encaixen perfectament a qualsevol bossa i convencen pel seu agradable maneig.

Es tracta de paper d'alta qualitat, l'autenticitat del qual està assegurada per una marca d'aigua. Gràcies a la seva reducció d'inflamabilitat, els papers negres OCB garanteixen una durada més gran del plaer del fum. Als Gomme núm. 4 es tracta de paper de vidre per a experts. A diferència d'alguns altres papers de cigarrets, aquesta marca no conté quantitats de paper que es distreuen del sabor del tabac.

En lloc d'això, els OCB Black Gomme No. 4 garanteixen un plaer pur, fins i tot en els experts en matèria de cigarretes. Paquet de doble cara. Cada llibre conté 100 fulls. Una caixa conté 25 quaderns.
Color: Único
100% secure payments

Or pay directly with:

Paying with Google Pay or Apple Pay I agree to the terms of service and will adhere to them unconditionally. (Read the Terms of Service)

On this website you can pay by Apple Pay or Google Pay but is not possible to do it in this browser.

Payment with Apple Pay and Google Pay accepted
701005
15 Elements

Pagament 100% Segur

Enviament gratuït a partir de 60€ (Comandes des de la península - Espanya)

Lliurament 24/72h

Productes relacionats ( 16 altres productes de la mateixa categoria )