Condicions Generals i d'ús

L'accés a aquest lloc web, el seu ús i la compra de qualsevol dels articles de ropainteriorjulia.se pressuposa la lectura , el coneixement i l'acceptació de les presents condicions generals, en la versió publicada en la present pàgina, al moment en el qual usuari accedeixi a ella.

Aquestes condicions generals d'ús podran ser modificades amb la finalitat d'adequar-les a la legislació vigent aplicable a cada moment, per la qual cosa l'usuari ha de llegir atentament el present avís legal en cadascuna de les ocasions en què es procedeixi a utilitzar el lloc web robainteriorjulia.cat

Si no aquesta d'acord amb elles li preguem no utilitzi robainteriorjulia.cat

1. Dades de l'empresa

robainteriorjulia.cat pertany a Retail fermafig SL. amb NIF ESB55278477, i domicili social en carrer Perelada, 5, Figueres, cp 17600 (d'ara endavant robainteriorjulia.cat)

2. Preus de la Web

Els preus exposats en ropainteriorjulia.es porten incorporat ja l'IVA.

De moment robainteriorjulia.cat solament prestarà els seus serveis als països de la comunitat europea. Si es prestés servei a Canàries, Ceuta, Melilla prèvia consulta, a causa del seu especial règim fiscal.

3. Garantia dels nostres productes

Els defectes o desperfectes deguts a una incorrecta utilització o manipulació del material o els desgastos produïts per un ús normal del mateix, no s'inclouen en aquesta garantia.

Els minvaments en la funcionalitat dels articles, degudes a les limitacions de concepció dels mateixos, també estan excloses de la cobertura d'aquesta garantia.

4. Limitació de responsabilitat

4.1. Contingut de la Web

A robainteriorjulia.cat no ens responsabilitzem del mal ús que es realitzi dels continguts de la nostra pàgina Web, sent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a ells o els utilitza.

També quedem exonerats de tota responsabilitat davant possibles danys o perjudicis que pugui sofrir l'usuari a conseqüència d'errors, defectes o omissions en la informació que facilitem quan escaigui de fonts alienes a nosaltres.

4.2 Actualització i modificació de la pàgina Web

A robainteriorjulia.cat es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda al seu Web i la configuració o presentació del mateix, a qualsevol moment, sense previ avís, i sense assumir responsabilitat alguna per això.

4.3. Indicacions sobre aspectes tècnics

A robainteriorjulia.cat no assumim cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o fallades en els equips informàtics, que es produeixin durant la connexió a la xarxa d'Internet , així com de danys que poguessin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fos del control de ropainteriorjulia.es

5. Seguretat en els accessos

L'accés a les pàgines de pagament a través del servei de TPV es realitza a través d'una línia segura de l'entitat bancària.

Els usuaris de la nostra Web són conscients de tot l'exposat i ho accepten voluntàriament

Per realitzar les seves compres en aquesta botiga, haurà de registrar les seves dades personals i triar una contrasenya. Això es fa solament una vegada, en endavant, no haurà de tornar  a emplenar-ho.

Les dades introduïdes s'utilitzessin únicament per tramitar la comanda, així com per enviar informació sobre ofertes i serveis que puguin resultar del seu interès. A qualsevol moment podrà modificar les dades del seu registre de client (canvi de domicili, telèfon....) o sol·licitar-nos el recordatori de la seva contrasenya si l'ha oblidat

Conforme a la nostra garantia de seguretat oferim als nostres clients el més alt nivell de seguretat i protegir la confidencialitat de les dades que ens aporten. Per això, les transaccions comercials són realitzades en un entorn de servidor segur baix protocol SSL i amb encriptació DE 128 Bits que assegura el major nivell de protecció en les comunicacions.

Si té problemes per accedir a la nostra web, pot deure's a problemes tècnics en el model o versió del seu navegador o a la configuració de les opcions del mateix. Si necessita que li ajudem a trobar la solució o si té algun dubte respecte al funcionament del nostre sistema de compra, pot enviar-nos un mail on aclarirem tots els seus dubtes.

6. Ús de Dades

Les dades de registre són confidencials i no seran distribuïts amb cap part. En compliment de la Llei Orgànica 15/1.999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, t'informem que les dades seran incorporades (el teu nom i adreça de correu electrònic) al fitxer/s de Roba Interior Julia per a accions de mailing.