Enviaments

Tots els nostres enviaments nacionals a península seran efectuats mitjançant enviàlia, en modalitat 24/72 Hores, el temps de lliurament pot arribar a ser de fins a un màxim de 4 dies laborables. Els ports gratuïts seran per a Espanya (només península) a partir dels 60€ en cada comanda. Els enviaments a Espanya tindran un cost de 3,90€.

Enviaments Internacionals (Fora d'Espanya i Portugal)

Tots els nostres enviaments a Europa (zona euro) tenen un cost d'enviament de 18,00€. Els gastos d'enviament a França són gratuïts a partir de 70 euros i menys de 70 euros tenen un cost de 4,95€.

Devolucions

Té dret a canvi dels productes en un termini de 14 (catorze) dies laborables a partir de la data en què hagi rebut els productes. El dret de canvi d’algun producte es considerarà correctament exercit en cas que les següents condicions hagin estat respectades en la seva totalitat: - Els productes no han de haver estat utilitzats, rentats, ni danyats. - Les etiquetes identificatives han d'estar encara subjectes als seus respectius productes. - Els productes han de ser retornats íntegres i sense usar dins del seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia en els nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al canvi. No obstant això, no s'acceptarà el canvi dels articles per no respectar les condicions de venda. En aquest cas l'article es tornarà a enviar per compte seu. Si rebutgés aquesta possibilitat, es podrà retenir la mercaderia juntament amb l'import corresponent a la mateixa. Per retornar els articles, les despeses d'enviament i de recollida seran per compte del client, així com assumir tota la responsabilitat per qualsevol possible dany o pèrdua dels articles retornats.

Enviament de Comandes

1. Una vegada que la teva compra sigui autoritzada per la passarel·la de pagament que escullis (Targeta de crèdit, transferència bancària...) t'enviarem un missatge de correu electrònic confirmant la comanda i els productes adquirits. Aquest document és la factura de la compra que has realitzat.

2. A continuació avisem a l'empresa de transport perquè et faci arribar la comanda. No es lliuraran comandes en apartats de correus.

3. Què significa tres dies hàbils? Per calcular el termini de lliurament, has de tenir en compte diversos factors. Primer, "hàbils" significa "laborables"; és a dir, que els dissabtes, diumenges i festius no compten. A més, cal tenir en compte les festes locals de Figueres, on està el nostre magatzem central, que generalment són el 3 de maig i el 29 de Juny.