Compra en la nostra botiga online la roba interior que millor et senti


No saps quin és la teva talla de sostenidor o de calces?

No et preocupis, Roba Interior Julia et facilita aquesta pràctica guia de talles perquè compris el producte que millor s'adapta a les teves necessitats.
 

Taula de talles per a sostenidors

Per obtenir la talla correcta de sostenidor solament necessites saber dues mesures bàsiques

 ?   La teva talla de contorn. Per saber-la, pren una cinta mètrica i mesura el contorn del teu tors per sota del pit. A aquesta xifra suma-li 15 cm i la talla que més s'aproximi a aquest resultat és la que millor t'asseurà. Recorda que les talles van de 5 en 5 cm.

Contorno

La copa del teu pit. La mesura de copa és fonamental perquè un sostenidor sent bé i no danyi el pit. Per calcular-la, posa't un sostenidor que no tingui farcit, però sí aros, perquè el pit quedi el més subjectat possible. Amb la cinta mètrica mesura el contorn envoltant l'esquena a l'altura dels mugrons..

tabla copa sujetador.PNG

 

Taula de talles per calcetes i faixes

Per descobrir quuina talla de calcetes, talla de calceta faixa o faixes pantalons necessites, tan sol has de prendre una cinta mètrica per calcular:

 ?   La mesura de la teva cintura.

 ?   La mesura dels teus malucs. Per mesurar el contorn dels teus malucs adequat, has de col·locar la cinta mètrica en la part més ampla d'aquestes.

Ara, consulta la teva talla ideal en aquesta taula de mesures:

Tabla de braguitas.PNG

 

Taula de talles per pantys i mitjanes

Per conèixer la talla perfecta per comprar les teves pantys i mitges en la nostra botigaonline, has de conèixer la teva altura i el teu pes. En la següent taula, podràs comprovar quin és la ideal tenint en compte aquests dos factors

tabla pantys.PNG

 

 

Guia de talles de roba interior per a home


Per comprar roba interior masculina en la nostra botiga online, has de tenir en compte principalment el teu pes i la teva altura.

Ja vulguis comprar calçotets, comprar bòxers (llargs o curts) o comprar slips, fixa't en aquestes dues dades i comprova en la següent taula quin és la teva talla perfecta.

talla boxer.jpg

 

Taula de talles per a samarretes interiors home

Si el que vols és comprovar la teva talla per comprar samarreta interior de masculina en la nostra botiga online, hauràs de tenir en compte el teu pes (en kg) i la teva altura (en cm) i parar esment a la següent guia de talles

talla camiseta abanderado.jpg