Sostén Creuat Màgic Satí de Playtex

36,99 €
Impostos inclosos

La Descripció

Destaca amb estil i comoditat amb el nostre Sostén Creuat Màgic Satí Negre amb Farcit! Crea un nou disseny amb aquest sostenidor entrellaçat amb el qual podràs combinar els looks més inspiradors de cada temporada.

Aquest sostenidor de Playtex ofereix màxima cobertura i, per tant, garanteix un pit subjectat i confiable per a totes aquelles que ho vulguin provar.

La Composició

81% Poliamida, 19% Elastà.

Color: Marfil
Talla/Copa: 90B/34B
Producte disponible amb diferents opcions
100% secure payments

Or pay directly with:

Paying with Google Pay or Apple Pay I agree to the terms of service and will adhere to them unconditionally. (Read the Terms of Service)

On this website you can pay by Apple Pay or Google Pay but is not possible to do it in this browser.

Payment with Apple Pay and Google Pay accepted

La Descripció

Experimenta la combinació perfecta d'elegància i comoditat amb el nostre Sostenidor Creuat Màgic de Satí Negre amb Arpes de Playtex. Aquest disseny exclusiu entrellaça funcionalitat i moda, permetent-te complementar qualsevol conjunt amb un toc de sofisticació. Especialment dissenyat per a aquelles que busquen no només suport, sinó també estil en la seva roba interior, aquest sostenidor és una peça clau en qualsevol armari.

El Sostenidor Creuat Màgic ofereix una cobertura completa, assegurant un suport ferm i fiable, ideal per a qualsevol ocasió, sigui un dia llarg a l'oficina o una nit especial. L'estructura amb arpes es combina harmoniosament amb el luxós satí negre, proporcionant una silueta suament modelada i un acabat impecable sota la roba.

La Composició Detallada

Fet d'una barreja premium de poliamida i elastà, aquest sostenidor garanteix un ajust còmode i adaptable. Amb un 81% de poliamida, proporciona la durabilitat i resistència necessàries per a un ús prolongat, mentre que el 19% d'elastà ofereix l'elasticitat perfecta per ajustar-se sense esforç a diferents formes i mides. Aquesta composició acuradament seleccionada assegura que el sostenidor mantingui la seva forma i funcionalitat al llarg del temps, mentre cuida la teva pell amb el seu teixit suau i respirable.

 

P6393
0 Elements

Pagament 100% Segur

Enviament gratuït a partir de 60€ (Comandes des de la península - Espanya)

Lliurament 24/72h

Productes relacionats ( 4 altres productes de la mateixa categoria )