• Nou

Pack de Dos Calçotets de Cotó Orgànic Verd Bio

18,90 €
Impostos inclosos
  • Textura: La textura del cotó orgànic hipoal·lergènic es descriu com a lleugera i suau, la qual cosa suggereix un alt nivell de confort i una sensació agradable al tacte.

  • Característiques del Material: Es posa èmfasi en el caràcter hipoal·lergènic del cotó orgànic, el que indica que és especialment adequat per a persones amb pell sensible o per a aquells que prefereixen productes amb un menor impacte ambiental i sense químics agressius.

  • Marca i Presentació: El logo de Dim es presenta en una etiqueta de disseny minimalista, el que podria reflectir un enfocament cap a la senzillesa, l'elegància i la facilitat d'identificació de la marca sense recórrer a dissenys excessivament complicats o cridaners.

Color: Gris
Talles: S
Producte disponible amb diferents opcions
100% secure payments

Or pay directly with:

Paying with Google Pay or Apple Pay I agree to the terms of service and will adhere to them unconditionally. (Read the Terms of Service)

On this website you can pay by Apple Pay or Google Pay but is not possible to do it in this browser.

Payment with Apple Pay and Google Pay accepted

El cotó orgànic hipoal·lergènic destaca per la seva textura excepcionalment lleugera i suau, dissenyat per oferir el màxim confort i satisfer les necessitats d'aquells amb pell sensible. Aquest material no només promet una experiència tàctil plaent, sinó que també assegura una consciència ecològica i saludable, evitant l'ús de químics agressius en la seva producció. En harmonia amb el seu compromís amb la senzillesa i la qualitat, el logo de Dim adorna el producte en una etiqueta de disseny minimalista, encapsulant l'essència de la marca en una presentació discreta però reconeixible. Aquest enfocament cap al minimalisme no només reflecteix un estil modern, sinó que també subratlla la importància de la funcionalitat i l'autenticitat en els productes de consum conscient.

D0ARM
0 Elements

Pagament 100% Segur

Enviament gratuït a partir de 60€ (Comandes des de la península - Espanya)

Lliurament 24/72h

Productes relacionats ( 16 altres productes de la mateixa categoria )