Braga mujer Janira Silueta forte plus perfect curves

30,99 €
Impostos inclosos
  • Model i Disseny: Tall baix, tall ergonòmic. Doble teixit de contenció en zona abdominal i ventre, oferint compressió extra forta per a una silueta perfecta i confort màxim. Invisibilitat assegurada per una única costura central darrera.

  • Funcionalitat i Confort: Alt nivell d'acció, capaç de reduir més d'una talla. Efecte total que redueix i allisa el contorn, ocultant cel·lulitis, abdomen, panxa, i michelins. Disenyades per ser suaus, lleugeres, amb màxima compressió i adaptabilitat sense marcar ni oprémer.

  • Invisibilitat: Sense gomes en camals i glutis, tall “cleancut”, i disseny amb mínimes costures extra planes. Ergonòmiques i estilitzadores.

  • Col·lecció i Model: Pertany a la col·lecció 'Perfect Curves', model 'Silueta Forte Plus'.

  • Presentació i Varietat: Empaquetatge en sobre personalitzat Janira. Disponible en colors negre i dune, i en talles M, L, i XL.

  • Composició: Fabricades amb elastà i poliamida.

  • Cures: Rentat a 30º, no usar blanquejadors, secadora, planxa, ni rentat en sec.

Color: Negre
Talles: M
100% secure payments

Or pay directly with:

Paying with Google Pay or Apple Pay I agree to the terms of service and will adhere to them unconditionally. (Read the Terms of Service)

On this website you can pay by Apple Pay or Google Pay but is not possible to do it in this browser.

Payment with Apple Pay and Google Pay accepted

Aquest producte de Janira, model "Silueta Forte Plus" de la col·lecció "Perfect Curves", és una peça revolucionària en el món de la moda íntima femenina. Amb un disseny modern de cintura baixa i un tall ergonòmic ajustat, aquesta peça s'adapta perfectament al cos, oferint una silueta refinada i elegant. La part frontal compta amb una doble tela de contenció que actua a la zona abdominal i al ventre, proporcionant una compressió "extra forte" que redefineix la figura, alhora que assegura una comoditat inigualable.

La característica més destacada és la seva capacitat per reduir visualment més d'una talla, gràcies al seu efecte total de reducció i d'alissament en tot el contorn. Aquest efecte s'aconsegueix sense comprometre la comoditat, ja que la peça està feta de materials de gran suavitat i lleugeresa. A més, la compressió que exerceix és màxima, però sense marcar ni oprimir, garantint així tant l'estètica com el confort.

En termes d'invisibilitat, aquest model destaca per la seva absència de gomes als camals i glutis, amb un tall "cleancut" que assegura que ni es noti ni es vegi sota la roba. El seu disseny minimitza les costures, sent extraplanes i ergonòmiques, la qual cosa contribueix a estilitzar la figura de manera discreta i efectiva.

1032069
5 Elements

Pagament 100% Segur

Enviament gratuït a partir de 60€ (Comandes des de la península - Espanya)

Lliurament 24/72h

Productes relacionats ( 16 altres productes de la mateixa categoria )