GISELA - Calceta d'estil midi amb disseny preformat

9,50 €
Impostos inclosos

Característiques:

  • Teixit: Fi, lleuger i transparent, similar a una segona pell.
  • Acabats: Termofusionats i tall làser.
  • Disseny: Darrere preformat per a una millor adaptabilitat.

Composició del Material:

  • 58% Poliamida.
  • 42% Elastà.

Color: Negre
Talles: S
100% secure payments

Or pay directly with:

Paying with Google Pay or Apple Pay I agree to the terms of service and will adhere to them unconditionally. (Read the Terms of Service)

On this website you can pay by Apple Pay or Google Pay but is not possible to do it in this browser.

Payment with Apple Pay and Google Pay accepted

Detalls i Característiques:

  • Teixit Premium: Aquesta braguita midi està confeccionada amb un teixit d'alta qualitat, que es caracteritza per ser extremadament fi, lleuger i transparent, proporcionant una sensació similar a la d'una segona pell. Aquest material no només ofereix una experiència de confort superior, sinó que també assegura una aparença delicada i sofisticada.
  • Acabats Innovadors: Es destaca pels seus acabats termofusionats i el seu tall làser, tècniques modernes de confecció que proporcionen vores nets i suaus, eliminant costures innecessàries i garantint una major durabilitat. Aquests detalls fan que la braguita sigui pràcticament invisible sota la roba, ideal per a usar amb peces ajustades.
  • Disseny Funcional: El darrere de la braguita ha estat preformat acuradament, una característica distintiva que assegura una adaptabilitat i ajust perfectes al cos. Aquest disseny no només millora la comoditat durant tot el dia, sinó que també realça la forma natural, proporcionant una silueta més definida i atractiva.

Composició del Material:

  • Alta Qualitat: La composició de la braguita midi és una barreja acuradament seleccionada de 58% poliamida i 42% elastà. La poliamida aporta resistència, durabilitat i una textura suau, mentre que l'elastà ofereix una excel·lent elasticitat i recuperació de la forma, assegurant que la peça s'adapte perfectament al cos i mantingui la seva forma al llarg del temps.

Ideal per a l'Ús Diari:

  • Aquesta peça és perfecta per a l'ús diari a causa de la seva combinació única d'estil, confort i funcionalitat. El seu disseny transparent i els acabats d'alta tecnologia la fan una opció ideal per a qualsevol vestuari, des del més casual fins al més elegant.

1/10027B
4 Elements

Pagament 100% Segur

Enviament gratuït a partir de 60€ (Comandes des de la península - Espanya)

Lliurament 24/72h

Productes relacionats ( 16 altres productes de la mateixa categoria )