GISELA - Body Elegant Invisible amb Detalls d'encaix

37,99 €
Impostos inclosos
  1. Composició: 75% poliamida, 25% elastà, proporcionant elasticitat i comoditat.
  2. Disseny envoltant amb acabats suaus termofosos per a un ajust perfecte.
  3. Invisible sota la roba, sense aros i amb còpules removibles per a versatilitat i confort.
  4. Elegant detall de puntes al escot que no es marca, afegint un toc femení.
  5. Tirants brillants, laminats i regulables per a un ajust personalitzable.
  6. Part de l'exclusiva Col·lecció Undies, que combina estil i funcionalitat.

Color: Beige
Talles: M
Darreres unitats en inventari
100% secure payments

Or pay directly with:

Paying with Google Pay or Apple Pay I agree to the terms of service and will adhere to them unconditionally. (Read the Terms of Service)

On this website you can pay by Apple Pay or Google Pay but is not possible to do it in this browser.

Payment with Apple Pay and Google Pay accepted
  1. Composició: Aquest elegant i còmode body està confeccionat amb una barreja del 75% poliamida i 25% elastà. La poliamida, coneguda per la seva durabilitat i resistència, garanteix que la peça mantingui la seva forma i color després de múltiples rentades. L'elastà, d'altra banda, ofereix una excepcional elasticitat, assegurant que la peça s'ajusti perfectament al cos, proporcionant una sensació de segona pell i permetent una llibertat de moviment sense igual.
  2. Disseny Envolvent amb Acabats Termofusionats: Aquest disseny envoltant assegura una cobertura completa i un suport suau, ideal per a l'ús diari. Els acabats termofusionats són una tècnica moderna que elimina les costures tradicionals, resultant en vores suaus i plans que no es marquen sota la roba, proporcionant així un efecte totalment invisible i un acabat net i sofisticat.
  3. Efecte Invisible sense Aros i amb Copes Extraïbles: Dissenyat pensant en la comoditat i la versatilitat, aquest sostenidor careix d'aros, evitant qualsevol molèstia o pressió innecessària, mentre que manté un suport adequat. Les copes extraïbles ofereixen l'opció d'ajustar el nivell d'acolxat segons la preferència personal, convertint-lo en una peça ideal tant per a dies relaxats com per a ocasions que requereixen anar més estilós.
  4. Detall de Puntes en Escot i Tirants Laminats Ajustables: El delicat detall de puntes a l'escot afegeix un toc de feminitat i elegància, assegurant que la peça sigui tan estilosa com funcional. Aquestes puntes estan cuidadosament seleccionades perquè no marquin la pell ni la roba. A més, els tirants laminats afegeixen un brill subtil i són completament ajustables, la qual cosa permet personalitzar l'ajust a la mida de cada persona, garantint tant la comoditat com el suport adequat.
  5. Col·lecció Undies: Aquest sostenidor és una peça destacada de la Col·lecció Undies, una línia dissenyada per combinar a la perfecció estil, comoditat i funcionalitat. Aquesta col·lecció es caracteritza per la seva atenció als detalls i el seu compromís amb la qualitat, assegurant que cada peça no només es vegi bé, sinó que també es senti increïble.

1/10025U
2 Elements

Pagament 100% Segur

Enviament gratuït a partir de 60€ (Comandes des de la península - Espanya)

Lliurament 24/72h

Productes relacionats ( 16 altres productes de la mateixa categoria )