ROBA INTERIOR JÚLIA

La roba interior és una de les peces més personals i delicades per a cada persona, sigui home o dona, ja que és l'encarregada de protegir les nostres parts més íntimes; és per això pel que hem de comprar roba interior en tendes especialitzades i de confiança


A l'hora de comprar roba interior en Roba Interior Júlia, sabrem que les peces que estiguem adquirint són de qualitat, donant plena confiança a l'hora d'adquirir la nostra roba interior; on a més de poder trobar el que busquem, també la trobarem a preus molt interessants.

Des de Roba Interior Júlia volem que puguis triar la teva roba interior adequada per sentir-te atractiu/a amb comoditat i naturalitat, podent triar dins d'una gran gamma de productes de les millors marques, sent els seus preus d'allò més assequibles per a tots.

En Roba Interior Júlia a part de vendre de forma online, sent una manera molt pràctica per oferir els nostres productes; també comptem amb dues tendes físiques a Girona; una a Girona ciutat i una altra en la població de Figueres.


Perquè és interessant també comprar en les botigues físiques?

A part de poder veure totes les peces de roba interior de manera ordenada en les instal·lacions de la tenda, les dependentes tenen coneixements sobre el tema i us poden assessorar i ajudar sense problema amb qualsevol dubte, resolent també cadascun dels nostres problemes personals;  per exemple, que tinc els pits caiguts, doncs senzill, haig d'adquirir un sostenidor que realci els meus sins; que és el meu cul el que em preocupa? també hi ha solució!


Què oferim en Roba Interior Júlia?

Roba Interior Júlia és una tenda especialitzada en roba interior, amb més de 20 anys trajectòria i experiència que compta amb diferents tipus de productes; llenceria, gymwear, sleepwear, beachwear, mitjanes i mitjons... de qualitat, amb bonics dissenys, que realcen el teu cos i que ofereixen comoditat i confort a bon preu, perquè el client se senti satisfet amb les seves compres.

Si busques sensualitat, comoditat, naturalitat, realçar la teva figura... busquis el que busquis en Roba Interior Júlia ho trobaràs! Estem a la teva sencera disposició per ajudar-te davant qualsevol dubte que tinguis sobre qualsevol del nostre productes.

Roba Interior Júlia és una empresa experta en la venda de moda íntima tant a través d'internet com en les seves botigues físiques.
És la teva tenda de roba interior tant femenina com a masculina on podràs adquirir els teus productes de roba interior de qualitat com:

Calces: calces sense costures, tangues, calces faixa

Calçotets: Eslips, bòxers, calçotets llargs, calçotets de cotó

Sostenidors: Sostenidors bàsics, sostenidors push up, sostenidors sense cèrcol, sostenidors amb farcit, sostenidors esportius, sostenidors sense tirants o multiposició, sostenidors maternals, sostenidors d'encaix, sostenidors talles grans

Faixes: Calces faixes, faixes pantalons, faixes reductores, faixes postoperatories, faixes body

Conjunts de roba interior femenins

Samarretes interiors per a home i dona: samarretes interiors de tirants, samarretes interiors de màniga curta, samarretes interiors de màniga llarga, samarretes interiors tèrmiques.

Roba de bany: Vestits de bany per a home, vestits de bany per a dona, bikinis per a dona, trikinis per a dona.

Roba prêt-à-porter per a home


i ofereix les millors marques de roba interior com: DIM, Abanderado, Gisela, Ocean, Unno, Playtex, Selene, Lonsdale, Esbelt, Cocoon, Playtex, Lee Cooper, ZD...On pots trobar les nostres tendes de Roba Interior Júlia a Figueres i a Girona?

FIGUERES                                       GIRONA

juliaa1.jpg         

         

                                                972 67 28 97                                                                                                 972 21 68 37
                                               Carrer Peralada, 5                                                                                         Plça.Catalunya, 21
                                               17600 Figueras                                                                                             17001 Girona