[Catalan] Blog Detail

Un estiu lliure de calor, pijames i vestits de platja

02 [Catalan] Jun 20
Irene Barneda
No Comments

Pijames còmodes i frescos

Un estiu lliure de calor, pijames i vestits de platja. Pijames còmodes i frescos. Quant arriba el bon temps tot ens sobra pel que fa a roba i això és una cosa que s’estén a l’hora de dormir. Encara que moltes persones opten per dormir en roba interior, hi ha moltes altres que no poden fer-ho sense el seu pijama. Pel que aquesta setmana us portem els millors pijames per dormir en èpoques caloroses.

 

Tipus de pijames que agraden més a l’estiu

Un estiu lliure de calor, pijames i vestits de platja. Si no sabem quin tipus de pijama escollir, potser aquestes explicacions puguin ajudar a aclarir les idees i veure què és el que més ens convé.

Camises de dormir. El pijama tradicional per excel·lència. És un tipus de vestit, ample i molt còmode que et dóna molta llibertat de moviments. Es tracta d’una peça molt popular, ja que és molt fàcil de posar i treure i s’adapta a les necessitats tant de joves com d’adults.
Samarretes. És d’l’estil de la camisa de dormir, però una mica més curta. Se solen utilitzar samarretes amples que permetin anar amb calcetes o culottes còmodament.
Samarreta i pantalons. No t’agrada ensenyar la roba interior? Busques comoditat? Aquesta és la teva millor elecció. Els models i estils que tens són infinits i fins i tot pots reciclar roba d’esport gastada i utilitzar-la com pijama. El confort que proporcionen és indiscutible.
Monos. No és de les peces de dormir més esteses, potser pel fet d’haver de treure-completament per fer qualsevol tipus d’acció. Tanmateix, és indubtable la comoditat que aporta.
pijames Curts

A Roba Interior Julia disposem d’un ampli ventall de pijames curts. Pijames còmodes i frescos. En primer lloc tenim el Pijama Curt Floral Gisela, un pijama amb samarreta llisa amb detall de peça d’encaix de guipur a coll i frunzit a l’escot i esquena amb pantalons curts estampat de flors ajustables en cintura amb goma i llaç. Un altre clàssic és el Pijama Curt Esquena Nedadora de Gisela, un pijama amb samarreta estampada floral, tirants estrets i esquena nedadora. A joc amb uns pantalons curts estampat floral amb encaix en els laterals i cintura elàstica de la màxima qualitat i confort.

Vestits de platja

Si anem a la platja, cosa que no pot fatar és un vestit de platja fresquet, còmode, lleuger i que protagonitzi els nostres looks més estiuencs. A Roba Interior Julia vas a trobar els vestits de platja que més van a triomfar aquest estiu a les platges de tot el territori. En primer lloc hem de presentar el Vestit de Platja Gisela Estampat Escot Bardot, un vestit de platja estampat amb volant a escot Bardot i goma interior per a major subjecció, és un vestit curt i lleuger. En segon lloc el Caftà Estampat Floral Ajustable de Gisela en teixit de chiffon està compost per la seva totalitat de poliamida, un teixit d’alta qualitat. I per acabar, no ens podem oblidar de la Faldilla Pareo multiposició Gisela, faldilla pareo llisa multiposició amb trau a la cintura per ajustar el llaç. Faldilla amb teixit plana de viscosa.

Leave A Comment

*