Summer Collection 2020

Summer collection 2020. Amb la calor arriben les tendències en moda bany. A tan sols a un mes que comenci l[Catalan] ’estiu és hora d[Catalan] ’anar preparant la nostra col·lecció de roba de bany perquè les vacances no ens enxampin desprevinguts / es. En Roba Interior Júlia, com és habitual, volem mantenir-te sempre a el dia de les últimes tendències i la moda bany 2018 no anava a ser una excepció. Així que, pren nota perquè això és el que es portarà aquest verano.

Este estiu el caracteritza tendències originals, diferents i cridaneres. Amb la calor que estem patint a Espanya (i patirem) la piscina i el mar es tornen els nostres millors aliats. I és que les contínues onades de calor ens obliguen a refugiar-nos en l[Catalan] ’aigua sempre que puguem, a qualsevol hora del dia. Per això el vestit de bany és, sens dubte, la peça protagonista de l[Catalan] ’estiu. En tots els formats, ja siguin vestits de bany, biquinis, trikinis, curts o llargs. És el moment de treure[Catalan] ’ls de passeig i lluir-los en qualsevol ocasió que se[Catalan] ’ns presenti. Desafia la monotonia i fes-te amb els models més originals.

Toc Retro

Recórrer als vestits de bany estil vintage és una tendència internacional que a poc a poc s[Catalan] ’endinsa al nostre país. Per la seva originalitat i sofisticació, generalment les dones, opten per banyadors i biquinis que semblen trets de les èpoques més retro. Dissenys de llunars, amb faldilla inclosa o confeccionats amb materials com la licra brillant, són alguns dels preferits. Darrerament, s[Catalan] ’han posat molt de moda els biquinis amb braga alta, cobrint el melic o acabant just a sota d[Catalan] ’aquest. ¡Viatgem als anys 50!
Un d[Catalan] ’aquests exemples és el biquini Gisela Estampat Animal Print, un top amb tirants regulables i espatlla ajustable que permet adaptar-la a diferents copes, un top amb detall de llaç a l[Catalan] ’escot i tancament del darrere de clic.

 

Toc Surfer

Per a totes les edats, el rotllo surfer sempre és una aposta segura i recurrent. Aquest estiu, destaquen especialment els models per a ell. Un exemple i això és el Banyador Crosshatch Warnage per Home. Estampats florals i cridaners, amb aires hawaians i tropicals porten amb si un esperit de platja i modern. Tant en models curts o alguna cosa més llargs, encertaràs segur. Un banyador pantalons curts, amb cintura elàstica i cordó ajustable, disposa de butxaques laterals i butxaca del darrere de velcro, amb folre de malla i teixit llis i resistent. Format a el 100% de polièster.

Un altre gran producte és el Banyador Crosshatch Flofast per Home, un banyador pantalons curts amb estampat de camuflatge, ideal per al públic més juvenil, tot i que està dissenyat per a tot tipus de gent. Ve amb cintura elàstica i cordons ajustable, amb butxaques laterals i butxaca del darrere de velcro i folre de malla. Format amb un teixit lleuger i resistent. Amb un detall de l[Catalan] ’logo a la part posterior.

 

Vestits de platja

Summer collection 2020. Hi ha multitud d[Catalan] ’estils diferents i pot esdevenir una aposta segura si tries com look de platja un vestit. Gràcies a estils vaporosos que ens aportin frescor i comoditat, aquests vestits d[Catalan] ’estils bohemis amb estampat increïbles t[Catalan] ’ajudaran també a aconseguir el look perfecte per a les nits d[Catalan] ’estiu. Si has d[Catalan] ’acudir a una festa a la platja ja saps el que has de fer, trobar el vestit estiuenc ideal i gaudir de la mar, la platja i de les meravelloses nits d[Catalan] ’estiu. A la nostra botiga en línia podràs trobar looks estiuencs com la Faldilla Pareo multiposició de la marca Gisela amb trau a la cintura per ajustar el llaç i teixit plana viscosa. O si per contra t[Catalan] ’agraden vestits complets et recomanem el Vestit Platja Gisela Estampat Escot Bardot un vestit de platja amb volants a escot Bardot i goma interior per a major subjecció, és un vestit de platja curt i lleuger.