Mitjes Teint de Soleil

Mitges i mitjons ideals. En un mes de mig temps com és maig, els pantys i mitjanes poden ser els nostres aliats. Avui us venim a presentar la nostra col·lecció de pantis Teint d[Catalan] ’Soleil, una gamma de pantis d[Catalan] ’estiu de Dim, que unifica la pell donant-li un aspecte bronzejat sense donar calor. Estan confeccionats amb fil de poliuretà, invisible i extensible, sense elastà per a una major transpirabilitat. Un altre producte que ens pot ajudar en aquest mes de maig és el Panty Ventre Pla, una peça millorada amb control amb efecte cintura i abdomen. Els pantys unifiquen i bronzegen d[Catalan] ’una manera natural la pell i proporcionen una sensació de frescor durant tot el dia. Estan compostos per teixits de fil de poliuretà, invisibles i extensibles, sense elastà per a una major transpirabilitat.


Els millors pantis i mitjanes

Mitges i mitjons ideals. Dins d[Catalan] ’aquesta gamma de productes Teint de Soleil, destaquem la Mini Mitjana Turmellera Teint de Soleil, una mitjana invisible i resistent, composta per un material fresc i lleuger gràcies al seu fil bi-constituït, amb propiedas elàstiques ja que no oprimeix i una puntera invisible.

Altres productes

Un altre clàssic d[Catalan] ’aquesta gamma és el Mitjó de Mitja Teint de Soleil. Una mini-mitjana invisible i resistent, formada per materials frescos i lleugers gràcies al seu fil bi-constituït i amb la propietat elàstic confort que permet que el mitjó no premeu i tingui una puntera invisible. Per finalitzar aquesta secció no ens podem deixar la Mitja Teint de Soleil Dim Autosubjectable. Una mitjana autobronzejadora i autosubjectable. Mitjana d[Catalan] ’Dim autosujetable invisible, elegant lliga que subjecta de forma òptima gràcies a la banda de silicona. Material fresc i lleuger gràcies al seu fil bi-constituït, tractat amb oli d[Catalan] ’Yoyob.

Mitjons per a ells

Per a un mes tan canviant com el mes de maig la millor opció per comprar mitjons són els que estan fets amb fil d[Catalan] ’Escòcia. Però … que és el fil d[Catalan] ’Escòcia? La procedència d[Catalan] ’aquest tipus de fibres sol ser o bé asiàtica, americana bàsicament al nord de Perú o fins i tot egípcia. Són cotons d[Catalan] ’excel·lència, que per la llargada, brillantor, serositat i finor de les seves fibres, només poden ser produïts en llocs molt determinats.

En aquest apartat volíem destacar el Mitjó de Home de Fil d[Catalan] ’Escòcia Pack de 2 de la marca Dim. És un mitjó clàssic i elegant molt còmode i ideal per anar a treballar.

Per acabar us vull mostrar l[Catalan] ’última tendència de mitjons per a home. Els Mitjons per Home Ultra Suaus DIM. La composició del mitjó no permet que caigui o apreti. Aquesta compost per un puny suau i contrastat, dissenyat amb un canalé específic confeccionat amb Tactel. Ideal per a tots aquells que busquin comoditat i confort en una mateixa peça.