Quines peces pots portar a sota d[Catalan] ’un vestits?

Ocasions especials roba interior especial. Els Sostenidors sense tirants són necessaris en qualsevol armari. Si tens samarretes, vestits o bruses, les quals tinguin un tirant molt finet, un sol tirant o directament cap, és important que, al menys, puguis disposar d[Catalan] ’un sostenidor sense tirants per utilitzar amb aquestes peces. Un dels majors temors és comprar-nos un sostenidor sense tirants que no tingui una bona subjecció, que no aguanti el pes de el pit o bé que sigui incòmode al no disposar dels tirants que faciliten tant la comoditat del dia a dia. Només cal saber trobar el teu sostenidor sense tirants ideal.

Tipus de sostenidors sense tirants


Si tens un pit gran, a Roba Interior Julia t[Catalan] ’aconsellem un sostenidor sense tirants de la marca Gisela o Selene, els quals, a part de ser molt còmodes, són realment bonics i seductors. I, si a canvi tens poc pit o un pit amb una talla més estandarditzada, pots trobar infinitat de sostenidors sense tirants que et poden seure genial: amb un Farcit Simple, amb Push Up, amb doble Push up o fins i tot sostenidors amb Farcit de Doble Copa. Totes aquestes varietats les podràs trobar a la nostra botiga en línia de cotilleria i llenceria a marques com Dim, Selene o Gisela entre d[Catalan] ’altres.

Millors sostenidors amb i sense tirants

 

Per ocasions especials roba interior especial. Avui us volem portar un recopilatori dels millors sostenidors amb i sense tirants per posar-se en moments especials com un bateig, comunió o casament. En primer lloc el sostenidor amb o sense tirants de la marca Gisela és un sostenidor bàsic desmuntable amb tirants multiposició (pots usar-los normals, sense tirants, halter i esquena nedadora). És un sostenidor ideal per a vestits o samarretes sense mànigues.

Les faixes Selene i Dim

 

Un altre clàssic és el sostenidor Yolanda de Selene, un sostenidor amb cèrcols i foam sense tirants ideal per escots paraula d[Catalan] ’honor. Inclou doble joc de tirants desmuntables i són transparents. Finalment el sostenidor sense tirants invisifit Dim és un sostenidor Push up amb cèrcols per donar una bonica forma a el pit amb tirants amovibles, per poder deixar l[Catalan] ’esquena nua amb silicona que manté el sostenidor sense tirants. És un sostenidor invisible i discret sota la roba.

 

Faixes reductores

Quines peces portar sota dels vestits? En algun moment de la nostra vida totes hem hagut d[Catalan] ’utilitzar faixes moldejadores o reductores per assistir a algun esdeveniment en el qual el nostre vestit ho requeria. Però no només s[Catalan] ’utilitzen per a esdeveniments especials sinó en el dia a dia. Però encara tenim la concepció que només les noies de talles grans les utilitzen i no, això no és així.

Celebrities i faixes reductores

Per ocasions especials roba interior especial.  Moltes celebrities avui en dia utilitzen aquest tipus de peces, alguns exemples són Beyoncé, les Kardashian o fins i tot Olivia Palerm. És molt estrany enxampar aquestes celebrities marcant roba interior sota dels seus vestits, algunes vegades extravagants o arriscats. Per això avui us portem un recopilatori de les millors faixes de mercat perquè ens puguem posar qualsevol peça de vestir sense preocupar-nos per les costures o per marcar la roba interior.

Les millors faixes de mercat

La faixa Playtex pantalons cintura una talla menys a l[Catalan] ’instant, és una d[Catalan] ’aquelles peces que hem de tenir en el nostre fons d[Catalan] ’armari. Amb el seu disseny i estil redueixen fins a una talla de cintura i més fan una silueta d[Catalan] ’allò més femenina. És capaç de modelar malucs, ventre, cintura i cuixes com si no portessis res. Un altre model que ens pot ajudar és la Braga faixa ventre pla doble acció Anaissa. És una faixa amb doble acció, reductora i de ventre pla, redueix una talla. És un tapaboques faixa alta amb un efecte de ventre pla, que realça i afina la figura, per no marcar amb les peces ajustades.