Característiques dels sostenidors reductors

Sostenidors reductors v.s sostenidors talles grans. Aprofitant la clausura que predomina al nostre país a causa de l[Catalan] ’Covid-19 avui us volem portar un post per a totes aquelles que tingueu un volum de pit considerable. Aquesta publicació us ajudarà a que us decidiu per un dels dos grups principals de sostenidors pensats per a pits voluminosos, els reductors o els sostenidors de talles grans.
Els sostenidors reductors per definició, són sostenidors que tenen la base de l[Catalan] ’anella més ampla. Així el pit s[Catalan] ’estén una miqueta cap a la zona sota l[Catalan] ’aixella. D[Catalan] ’aquesta manera, al tenir una base més ampla, el pit es projecta menys i sembla que tenim menys volum.
En el moment en que tenim un volum més considerable de pit, ja ens neix sota de l[Catalan] ’aixella. Per tant, una base més ampla que el nostre pit no té cap sentit. Si portéssim el pit més enrere ens resultaria molt incòmode.

Característiques dels sostenidors de talles grans

Sostenidors reductors v.s sostenidors talles grans. A diferència d[Catalan] ’un reductor és que com el propi nom indica, aquest no redueix o dissimula la mida del pit sinó que és un sostenidor especialment dissenyat per a aquelles dones que tinguin una mida de pit superior. O dit d[Catalan] ’una altra manera, el sostenidor de talles grans està dissenyat per complir la seva funció de subjectar un pit oferint una comoditat màxima. El sostenidor reductor, a part de complir les dues característiques de l[Catalan] ’sostenidor de talles grans, també està dissenyat per recollir el pit per les zones dels laterals (aixelles) i per la zona superior.

Tres sostenidors reductors que t[Catalan] ’ajudaran a estar més còmoda

Fa anys que el tòpic que les dones amb pits grans només troben sostenidors lletjos ha deixat de ser cert. S[Catalan] ’han acabat els models que semblen trets de segle passat o sense cap tipus de disseny. En Roba Interior Julia som especialistes en sostenidors reductors i per això avui et portem tres models essencials d[Catalan] ’aquesta modalitat de sostenidors.
En primer lloc des de Roba Interior Julia volem presentar-te els sostenidors Reductor amb Anelles sense Foam de la marca Gisela. Està pensat per a l[Catalan] ’ús diari, proporcionant una perfecta subjecció i seguretat en tu mateixa més està produït amb teixit de microfibra extra forta, per a major subjecció i confort. Un altre dels models més coneguts és el Renata de Selene. Amb aquest sostenidor s[Catalan] ’obté la màxima subjecció i comoditat i un efecte reductor amb el qual et sentiràs més segura. Finalment l[Catalan] ’últim model de sostenidor reductor que portem avui és el Lorea de Selene. És un sostenidor de triple acció: màxima subjecció, redueix el pit i és de gran capacitat.

Tres sostenidors de talles grans que s[Catalan] ’adaptessin perfectament a tu

En el cas dels sostenidors de talles grans tenim la marca Selene, especialista en la confecció d[Catalan] ’aquest tipus de sostenidors. El sostenidor Delia de Selene, és un d[Catalan] ’aquests sostenidors que no deixarà indiferent a ningú. Està fabricat amb teixits simplex i amb un disseny calandratge ideal per a totes aquelles dones que vulguin ajustar bé el seu pit al sostenidor. Un altre clàssic de Selene és el Violeta, un sostenidor amb cèrcols i farcit per donar una bonica forma a el pit, dissenyat per cobrir i minimitzar les irregularitats de el costat i de les aixelles. Per acabar us volem deixar amb un altre reductor, en aquest cas de la marca Gisela, un reductor d[Catalan] ’esquena. És un sostenidor de gran capacitat amb foam i amb cèrcols, amb un tancament òptim, uns acabats invisibles i màxima cobertura.

Hem vist els dos tipus de sostenidors per a aquelles persones de pits voluminosos que vulguin tenir el màxim confort. A part, també hem exposat els productes més top de mercat per a cadascuna d[Catalan] ’aquestes modalitats. Per a més informació consulteu la nostra web on trobareu tota la informació, aquests productes i molts més.