L[Catalan] ’origen de la festivitat

Sempre que hi ha un dia especial marcat en el calendari, com Sant Valentí, el Dia de la Mare o el Black Friday, tendim a pensar que aquestes dates estan patrocinades o inventades per alguna marca o grans magatzems per obtenir un major benefici durant aquests dies. I encara que en la majoria dels casos no és així, la popularització del Dia del Pare sí que té en part motius econòmics, encara que els seus inicis tampoc ho fossin. En aquest post t[Catalan] ’ajudarem a trobar els millors productes dia del pare.

Cal especificar que el Dia del Pare va començar a celebrar-se a Estats Units durant la primera dècada del s. XX.  La idea de celebrar el Dia del Pare va ser acollida amb entusiasme per moltes persones en diversos comtats i ciutats, però no va ser fins a l[Catalan] ’any 1924 quan el president Calvin Coolidge va recolzar la idea d[Catalan] ’instaurar el Dia Nacional del Pare als EUA. Encara que en aquest país, al ser protestant, no se celebra el 19 de març, sinó el tercer diumenge de juny. Als països d[Catalan] ’origen catòlic com és el cas d[Catalan] ’Espanya, Portugal, França o Itàlia aquest dia es relaciona amb la Festivitat de Sant Josep, pare de Jesús de Natzaret, que se celebra el 19 de març. En aquesta data la família s[Catalan] ’uneix per celebrar amb regals la tasca dels pares i l[Catalan] ’amor que se[Catalan] ’ls professa.

El Dia del Pare a Espanya

Encara que a Espanya la festivitat no es popularitza fins el 1948, Manuela Vicente Ferrero, coneguda pel seu pseudònim literari [Catalan] “Nely[Catalan] ” i mestra a la Dehesa de la Villa, va decidir celebrar a la seva escola una jornada festiva per complimentar els pares dels seus alumnes. La idea va sorgir a petició expressa d[Catalan] ’alguns pares que estaven [Catalan] “gelosos[Catalan] ” de la celebració del Dia de la Mare i li van transmetre el seu desig de tenir un dia en què fossin ells els homenatjats. Aquella primera jornada en honor dels pares, incloïa missa, lliurament d[Catalan] ’obsequis elaborats manualment per les nenes i un festival infantil amb poesies, balls i teatre. Les seves conviccions religioses la van portar a pensar en la idoneïtat de triar la data de l[Catalan] ’onomàstica de Sant Josep, considerant model de pares i cap de la família cristiana, humil i treballadora.

Els grans clàssics per regalar en el dia de el pare

S[Catalan] ’acosta el dia mes esperat per a tots els pares. Per ajudar-vos a escollir els millors productes per al Dia del Pare us hem preparat un repertori amb els productes més recomanables per regalar als nostres pares en aquest dia tan assenyalat:

Pijama de fil d[Catalan] ’Escòcia

Aquest pijama de la millor qualitat, està confeccionat amb cotó 100% egipci. Amb un tacte i brillantor excepcional, gràcies a la gran qualitat de la matèria. I un tractament de merceritzat, que els atorga un acabat brillant. A la nostra botiga podràs trobar tant pijama de fil d[Catalan] ’Escòcia negre, pijama fil d[Catalan] ’Escòcia blau marí o pijama fil d[Catalan] ’escòcia talp.

Per a aquells pares que no els agradi el convencional també tenim pijames de fantasia. Com ara el pijama llarg d[Catalan] ’home Bugs Bunny o el pijama micropolar Batman per a home.

Samarretes interiors

En aquesta època de l[Catalan] ’any on sembla que la primavera va arribant, però el fred encara segueix estrenyent. L[Catalan] ’ideal és portar una samarreta interior sota de la nostra roba. Aquestes samarretes tenen un efecte d[Catalan] ’aïllament tèrmic que ens ajudarà a prevenir possibles refredats i grips. A Roba Interior Julia podràs trobar samarretes interiors de diferents estils: Samarretes de tirants, màniga curta i màniga llarga, tèrmiques, reductores …

Si per exemple ens agraden les samarretes interiors de tirants nosaltres recomanem la samarreta tirants per a home Abanderado. Una samarreta que expulsa la humitat cap a la superfície de la roba. Fes-la servir durant tot el dia, a totes les teves activitats i totes les estacions, ja que et sentiràs sec, còmode i impecable.

Si per contra ets més de samarretes interiors tipus T, tenim models com la samarreta màniga curta de cotó Abanderado o la samarreta màniga curta X-Temp Abanderado, ambdues de gran qualitat.

Calçotets

Els calçotets són un clàssic dins dels millors productes per al Dia del Pare. A Roba Interior Júlia, tenim un gran catàleg de calçotets que t[Catalan] ’ajudarà a escollir la millor combinació per aquest dia tan especial.

Els bòxers de cotó sense costures X2 de la marca Dim són un exemple d[Catalan] ’un producte que pot ajudar-te a l[Catalan] ’hora de comprar un detall per a aquest dia tan especial. Són uns calçotets de cotó sense costures realitzats amb tecnologia de màxima comoditat, amb cotó suau i transpirable.

Encara que si la persona és més de slips també tenim models com l[Catalan] ’eslip de cotó elàstic Unno DIM x2. Slips de cotó elàstic i flexible. Disseny bàsic amb llibertat de moviment. Cintura de goma vista. S[Catalan] ’han unit Dim i Unno per oferir-te una opció immillorable per regalar.