Operació Bikini, com estar en forma amb els nostres productes

Operació Bikini, com estar en forma? Arriba el bon temps i arriben la presses per perdre pes i mostrar la millor figura de cara a l[Catalan] ’estiu, operació biquini, com estar en forma amb els nostres productes és més fàcil de la mà de les nostres novetats. Sabem que ara fa fred i no estàs pensant en sortir al carrer desproveïda de l[Catalan] ’abric. Però en el fons saps que només queden uns dies de fred i el sol comença a deixar-se veure amb més calidesa.

Per això és el moment perfecte per començar a moure el cos.  Fent una mica d[Catalan] ’esport ja que l[Catalan] ’activitat física és primordial, t[Catalan] ’ajudarà a enfortir els músculs i alliberar l[Catalan] ’estrès de la feina i la rutina, i mantenir una dieta equilibrada. I redueix altres aliments com els processats o els sucres. Veuràs el canvi en el teu cos, i també com la teva pell es veu molt més llisa i radiant.


Esport i vida sana

Amb l[Catalan] ’operació biquini estar en forma amb els nostres productes és una cosa senzilla. Fer esport serveix tant per enfortir els músculs com per alliberar l[Catalan] ’estrès de la feina i la rutina. D[Catalan] ’aquí a res començaràs a notar la calor i aquestes ganes de sortir al carrer o apuntar-te a gimnàs. Llavors entressin els dubtes que complements ens van a ajudar i millorar en el nostre rendiment esportiu. Una bona alimentació, així com una hidratació constant t[Catalan] ’ajudarà a eliminar toxines i reduir centímetres. Menja proteïnes, hidrats, greixos saludables, llegums, i molta fruita i verdura. I redueix altres aliments com els processats o els sucres. Veuràs el canvi en el teu cos, i també com la teva pell es veu molt més llisa i radiant.

El primer és decidir què et ve més de gust, en el nostre repertori de productes pots trobar sostenidors esportius, leggins i mitjons d[Catalan] ’una gran comoditat i que van a fer que els teus peus es mantinguin ferms dins el calçat esportiu.

 

Sostenidors esportius

Operació Bikini, com estar en forma. Si el teu pla per aquest estiu és estar en forma i marcar cosset a la platja, et mostrem a continuació què sostenidors esportius hauries d[Catalan] ’afegir al teu fons d[Catalan] ’armari. El sostenidor esportiu xoc absorber és un indispensable en la nostra llista de productes. Amb un disseny nou i una gamma de colors que no deixarà indiferent a ningú, és una de les nostres millors opcions per començar amb l[Catalan] ’esport. Un altre dels clàssics de la nostra botiga és el sostenidor top esportiu dona de xoc absorber, un sostenidor que s[Catalan] ’adapta a totes les activitats esportives i aporta un manteniment i una comoditat que difícilment podrem trobar en un altre producte amb prestacions similars.

 

Leggins

Si t[Catalan] ’agrada practicar running o simplement sortir a caminar pel camp aprofitant els dies lluminosos de primavera, uns bons leggins van a ser els teus principals aliats. A la nostra botiga disposem de múltiples models i estils. Un d[Catalan] ’ells és el legging llarg d[Catalan] ’impacte elevat de la marca Dim, un element indispensable si els teus hobbies són el fitness i el running. Si en canvi t[Catalan] ’agrada practicar esports de relaxació com el ioga o el tai-txi, el legging d[Catalan] ’impacte lleuger Dim esport serà un dels teus companys de viatge.

Mitjons esportius

Al que mitjons esportius es refereix hi ha una marca que hem de destacar i és Fila. La companyia italiana fundada al Piemont és pionera en roba interior des dels seus inicis. Si t[Catalan] ’agrada practicar esports com el tennis o el golf, els mitjons Fila jugaran un paper molt important. Recobrint els teus peus i evitant la mobilitat dins del teu calçat. El pack de 3 mitjons fila de cotó confeccionats amb material d[Catalan] ’alta qualitat es poden utilitzar per a qualsevol esport o activitat diària.