Saps triar el millor sostenidor per a cada moment?

El sostenidor adequat per a cada dona. Segons la Real Acadèmia Espanyola (RAE), el sostenidor o sosteniment es defineix com peça femenina que cobreix i sosté el pit. El sostenidor no és un invent de la s. XX. Encara que si que és veritat que la patent va ser concedida el 3 de novembre de 1914 amb el nombre US11156741907 per Mary Phelps. No obstant això, des d[Catalan] ’abans de Crist les dones feien servir diferents artefactes per sostenir i cobrir el pit.

Quants metges, quantes dones i homes no saben que el sostenidor pot ser causa de problemes per no saber que a més de la TALLA, també hi ha la COPA.

Abans d[Catalan] ’anar a buscar el sostenidor més bonic cal saber que:

1-Hi ha la TALLA, com a mesura de contorn toràcic, ben apretat sumant-li 15 cm.

2-Hi ha la COPA, com la profunditat de el pit. I es calcula mesurant el contorn del pit a nivell de la Arèola / mugró i relacionant-lo amb el contorn toràcic.

Tipus de sostenidors per a cada dona

Sostenidors Reductors: Qui té una talla de pit gran, sap la importància de portar un bon sostenidor. I sobretot, un sostenidor que no només reculli el pit sinó que també ajudi a estilitzar la figura. Si no coneixes el detall dels sostenidors reductors, el per què és tan important un bon sostenidor reductor, t[Catalan] ’animem a que visitis la nostra web, robainteriorjulia.cat. Aquí podràs trobar els millors reductors com ara el Sostenidor Renata de la marca Selene. Un reductor amb el qual obtindràs la màxima subjecció, comoditat i efecte reductor, et sentiràs més segura amb ell. Un altre exemple d[Catalan] ’aquest tipus de sostenidors és el Sostenidor Reductor amb Anelles Lorea, aquest sostenidor actua de manera triple: màxima subjecció, redueix el pit i és de gran capacitat. És un sostenidor per pits grans imprescindible per al dia a dia, està fabricat en microfibra de dues capes.

Sostenidors Push-Up: El sostenidor adequat per a cada dona. Qui té una talla petita de pit moltes vegades busca sostenidors push up. Aquests sostenidors són ideals per realçar el pit, si és un push up normal, o per augmentar, si porta doble push up o més. A Roba Interior Julia tenim els millors sostenidors push up, com per exemple, el Sostenidor per Dona Efecte Push Up de Gisela, encara que no tingui els coixinets push up, aquest sostenidor dóna el mateix efecte gràcies a la seva forma. Un altre clàssic dins d[Catalan] ’aquesta categoria és el Sostenidor Push Up Trendy Micro de Dim, sostenidor elegant amb encaix de plumetis.

Sostenidors talles grans

Sostenidors Talles Grans: I com no podien faltar, els sostenidors de talles grans o també els anomenats ja per molts, els sostenidors de capacitat. Els sostenidors de talles grans són sostenidors especialment dissenyats per a dones amb molta talla de pit que tan sols busca una subjecció i comoditat màxima, sense necessitat d[Catalan] ’estilitzar ni reduir la figura. Hi ha diferents diferències entre els sostenidors reductors i els sostenidors de talles grans, en post anteriors ja ho havíem esmentat. El millor sostenidor de talles grans que podràs trobar a la nostra web és: el Sostenidor Playtex 24H Soft Absolut, un sostenidor femení i totalment discret, que s[Catalan] ’adapta tant a la pell que pràcticament és invisible. Incorpora la nova tecnologia d[Catalan] ’elasticitat 3D: adaptabilitat, subjecció, invisibilitat i confort absolut.