Breu resum de la marca

SELENE neix el 1979 amb la vocació de vestir l[Catalan] ’interior de la dona. Amb 40 anys d[Catalan] ’experiència, és avui la primera marca a nivell nacional en volum de facturació, degut en gran mesura a la combinació d[Catalan] ’uns dissenys avantguardistes, amb la millor qualitat i confort a un preu molt competitiu. La seva llenceria íntima és actualment exportada a diversos països d[Catalan] ’el món i compta amb un gran reconeixement internacional. Els millors productes de SELENE.

Els millors productes de SELENE. La innovació, la qualitat de les seves matèries primeres i l[Catalan] ’evolució constant del seu producte han marcat la trajectòria de Selene consolidant a una empresa líder en roba interior femenina.

L[Catalan] ’aposta de Creaciones Selene ha estat basada en conquerir el gust de la dona. Per això ha fet especial interès en la selecció de matèries primeres evolucionades i de qualitat. Per crear dissenys avantguardistes amb patronatges exigents que produeixin confort i sensualitat a la roba interior i llenceria íntima.

Els dissenys insígnia de SELENE

Avui us expliquem algunes novetats pel que fa a roba interior Selene, d[Catalan] ’especial interès per a les dones que fan servir sostenidors amb copa C. Si per alguna cosa es distingeix Creaciones Selene és per ser una marca en constant progrés i evolució, fins i tot amb els sostenidors per pit gran.
En primer lloc tenim el sostenidor Lorea, un sostenidor de triple acció: màxima subjecció, redueix el pit i és de gran qualitat. És un sostenidor per pits grans imprescindible per al dia a dia. Fabricat amb microfibres de dues capes preformades amb un fi detall en tirant i centre. Un altre clàssic és el sostenidor Renata, un reductor amb el qual obtindràs màxima subjecció, comoditat i efecte reductor i et sentiràs molt més segur amb ell. Redueix talles gràcies al material sobre els costats de les copes que reparteixen el volum dels pits i permeten un efecte de reducció de la talla de pit.

Novetats

Els millors productes de SELENE. El sostenidor Delia, és una opció ideal per a aquelles ocasions en què ens sentim més còmodes suavitzant les línies del nostre cos. Com està en diferents colors (maquillatge / rosé, pell, blau marí, blanc i negre). El seu preu és tan assequible, pots disposar de varis d[Catalan] ’ells i combinar-los segons l[Catalan] ’ocasió al costat de les calces a conjunt que et mostrem més avall.

La calça Delia es caracteritza pel seu disseny calandratge. Està feta amb teixit simplex i, al ser alta, recull molt bé la figura. Et farà sentir còmoda durant tot el dia! Un consell: fes-la servir combinada amb els sostenidors, ja que està disponible en els mateixos colors.

Además de las novedades y los sujetadores anteriormente mencionados, otros modelos insignia de la marca son: el sujetador María, Elvira, Mercedes, Esmeralda, Mariluz