Com hi ha diferents dones, també hi ha diferents tipus de pit, i per això és important trobar un sostenidor adequat al teu.

Avui dedicarem el post a les dones amb un pit generós, ja que és més difícil trobar un sostenidor correcte. I aquest sostenidor, no solament ha de tenir la talla correcta, sinó que ha d[Catalan] ’ajustar-se bé i donar un bon suport al pit.  Una sustentació ben ajustada no només ajudarà a la teva postura i a l[Catalan] ’aparença, sinó també reduir el dolor d[Catalan] ’esquena, de coll i d[Catalan] ’espatlla.  Anem  a donar alguns consellets:

· Sostenidor amb contorn ample

El contorn del sostenidor és l[Catalan] ’element que dóna més suport; com més ample més suport i comoditat et donarà. Els sostenidors per pits grans ideals han de tenir el contorn ample perquè a part de comoditat i més suport, prevé que es freguin contra la pell del pit.

· Sostenidor tipus Full Cup

Els sostenidors per pits grans poden tenir com a aliat que siguin tipus Full Cup; ja que cobreixen tot el pit, fent que aquests s[Catalan] ’ajustin a la copa, prevenint el Quad-Boob, que s[Catalan] ’escampin pel bust.

També hi ha altres tipus de sostenidors per pits grans que pots usar com:

 [Catalan] – Balconette. Cobreixen la meitat inferior del pit, deixant la part superior del pit nu.

[Catalan] – Escot profund. És de tall baix, amb una estreta unió al centre, unint el pit creant escot.

· Sostenidor amb tirants amples

Per als pits grans és millor utilitzar sostenidors amb tirants amples, que mantenen i donen suport amb gran comoditat i impediran que se[Catalan] ’t clavin en les espatlles.

· Sostenidor amb anelles addicionals

Per a un suport extra, les anelles en els laterals són ideals. Aquestes anelles es col·loquen al costat dels aros i empenyen el pit cap al centre; així els aros s[Catalan] ’assenten adequadament baix del pit i no es claven en els laterals.  A les copes no li ha de sobrar tela, no s[Catalan] ’ha d[Catalan] ’arrugar o obrir-se als costats o en el front.

· Costures

Les costures son fonamentals perquè un sostenidor modeli d[Catalan] ’una forma correcta al pit. Poden donar-nos depèn la seva situació, una forma arrodonida, de punta i fins i tot reduir-nos el pit. En els sostenidors de gran subjecció, hi ha una costura forta horitzontal, i en talles més generoses, una costura de reforç en el lateral  de la copa. Aquests sostenidors separen el pit donant un aspecte molt natural sense modificar la forma original.

 

I per a les dones amb molt pit que vulguin dissimular-ho?

Doncs també podem trobar sostenidors reductors que redueixen l[Catalan] ’aspecte del pit en una talla.

Aquests sostenidors per a pits grans tenen copes moldejadores grans sense foam per a una millor subjecció, i tirants més amples per a major comoditat.

Beneficis:

· Fa que el pit sembli més petit

· Les copes moldejadores aporten una subjecció completa

· Idonis per a roba feta a mesura

· Dissenyat pensant en la comoditat de les dones amb pit gran