Abanderado

La roba interior Ecosmart és una manera més de posar un granet de sorra a la cura del planeta i la seva preservació. Empreses com Abanderat i el Grup Hanesbrands cada cop estan més sensibilitzades i compromeses amb la reducció de l[Catalan] ’impacte ambiental de la indústria tèxtil a través d[Catalan] ’accions sostenibles en els processos de producció. Roba interior 100% ecològica.

En aquest sentit, una fabricació més responsable pot fer molt per millorar la capa d´ozó. Per exemple, Hanesbrands va reduir durant el 2020 un 40% les emissions de CO2, i un 40% més el consum d[Catalan] ’energia. Alhora, va augmentar un 40% l[Catalan] ’ús d[Catalan] ’energies renovables i va disminuir el consum d[Catalan] ’aigua a la meitat. Aquest èxit ha aconseguit alimentar l[Catalan] ’ambició d[Catalan] ’aquest grup, que pretén assolir objectius més grans a aquests percentatges. La roba interior de la línia Ecosmart d[Catalan] ’Abanderat n[Catalan] ’és una mostra.

Què és Ecosmart?

El seu nom indica que està enfocat a una manera de fabricació sostenible. Per fer-ho, s[Catalan] ’utilitza cotó ecològic sense fertilitzants químics ni pesticides o organismes genèticament modificats (OGM). Tot això sense perdre la modernitat de les tendències més actuals. I, per descomptat, l’empaquetatge en què es presenten les peces de roba Ecosmart està fabricat amb plàstic reciclat i reutilitzable per reduir l[Catalan] ’impacte mediambiental.

El 100% de les peces amb aquesta combinació, Ecosmart, estan lliures de químics i tòxics, però a més respecten tots els requisits ètics i responsables relacionats amb condicions per a treballadors, salaris justos i processos transparents. Abanderat ha estat una de les marques pioneres en posar-ho en pràctica en roba interior masculina. Roba interior 100% ecològica.

Els calçotets

A tota la línia de producció de peces interiors Ecosmart es garanteix que s[Catalan] ’han seguit totes les normes per produir cotó 100% orgànic. Són diversos els requisits que hi ha, en les diferents fases de la cadena de producció i posterior subministrament. Un d[Catalan] ’aquests productes és el Pack de 2 Slip Abanderat Ecosmart, un eslip amb cotó ecològic i punt llis amb un enfocament ecoresponsable. D[Catalan] ’altra banda, un dels calçotets insígnia de la marca és el Pack de 2 Bòxers Abanderat Ocean Ecosmart, un bòxer de cotó orgànic procedent de cultius biològics controlats on no es fan servir additius químics.

No hi ha dubte que la línia Ecosmart simbolitza un pas endavant cap a un món millor, sense perdre de vista la varietat a la roba. N[Catalan] ’és una bona mostra les opcions que ofereix Abanderat als homes que apostin per aquesta línia, com les samarretes Ecosmart de màniga curta o els bòxer Ecosmart. Roba interior 100% ecològica.

Les samarretes

Si bé la roba ecològica ha estat pensada per tenir cura del planeta, la veritat és que també és molt beneficiosa per a la nostra pell. A Roba Interior Julia us portem els millors models de samarretes tant per a home com per a dona. En primer lloc tenim la Samarreta Termal Abanderat Màniga curta, una samarreta tèrmica per a home de màniga curta i coll rodó. En segon terme, tenim la Samarreta Màniga Llarga per a Nens, una samarreta de qualitat i confort amb un interior afalat que proporciona una calor extra.