Quan l[Catalan] ’hivern s[Catalan] ’ha assentat a les nostres vides, sortir de casa es torna tota una missió impossible per a aquells que no compten amb el vestidor adequat. I, és clar, les baixes temperatures ens poden desmotivar a fer nombroses activitats, des de sortir a treballar fins a practicar esport. Per això, avui et volem parlar de la samarreta tèrmica, el millor article per combatre el fred. Samarretes tèrmiques per aïllar-nos del fred

Samarreta tèrmica de Ysabel Mora

Ysabel Mora és una gran marca reconeguda mundialment que opera a més de 30 països. Des del 1988, la humilitat i l[Catalan] ’energia de la seva fundadora els encoratja per aconseguir els seus objectius de qualitat i atenció pel detall. Un dels valors principals és l[Catalan] ’equitat. ja que més d[Catalan] ’un 50% de la plantilla està conformada per dones i són elles les que ocupen la majoria dels alts càrrecs directius. És per tot això que avui us portem una selecció dels millors productes de la marca.

En primer lloc tenim la samarreta tèrmica masculina 70103 de Ysabel Mora. Una samarreta de màniga curta i coll rodó. Confeccionada amb les més altes exigències en qualitat i amb el seu interior apelfat, converteixen en aquest producte ideal per a l[Catalan] ’hivern més fred. D[Catalan] ’altra banda, també tenim la samarreta interior tèrmica màniga llarga 70002. Una samarreta tèrmica per a dona de màniga llarga i coll rodó. La samarreta tèrmica que reté la calor corporal al seu interior i confeccionada amb els millors materials del mercat.

Samarretes tèrmiques de Abanderado

Abanderado neix com a marca l[Catalan] ’any 1963 a Mataró, ciutat tèxtil per excel·lència. Inicialment va dirigida a tot tipus de públics: home, dona, nena, nen… El 1969 es crea la marca Princesa per a dona i nena, a partir de llavors Abanderat es comercialitza únicament per al sexe masculí. El seu lema és clar, vestir l[Catalan] ’home per dins. Samarretes tèrmiques per aïllar-nos del fred.

És per això que aquí us presentarem alguns dels models més interessants de la marca Abanderado, per a home, juntament amb la marca Princesa, per a dona. El model A0808 és una samarreta de màniga llarga amb coll rodó amb tapacostures de canalé al to al coll i als punys. D[Catalan] ’altra banda, tenim el model P4586, un dels models insignia de la marca Princesa, amb coll rodó i confeccionada amb cotó i lycra és un dels millors models per a l[Catalan] ’hivern.