L[Catalan] ’inici d[Catalan] ’aquestes peces

Les faixes reductores són un producte que s[Catalan] ’utilitza des de l[Catalan] ’Antiga Grècia i Roma. Encara que el seu apogeu més notable va ser durant el Renaixement, quan les dones de l[Catalan] ’alta societat buscaven distanciar-se del poble pla i aconseguir una cintura estreta i un cos estilitzat. Aquestes faixes o cotilles de l[Catalan] ’època, juntament amb les calces altes ajudaven a modelar els cossos de les dames al seu gust.

Però realment avui és útil portar una faixa lumbar o una faixa reductora? La resposta definitivament és sí. Amb el temps, tant les calcetes altes com les faixes reductores o emmotlladores han anat evolucionant per incorporar nous materials i ser cada cop més còmodes i confortables per al dia a dia. Aquest fet té el seu origen a partir dels anys 20 del segle passat quan les dones es van alliberar de la cotilla més clàssica i rígida i van incorporar peces més còmodes i accessibles. Una d[Catalan] ’elles va ser la calça alta, que sense ser pròpiament una faixa o cotilla. Ajudava a estilitzar les figures d[Catalan] ’aquelles dones de principis del s. XX.

Faixes reductores a l[Catalan] ’actualitat

És per això que avui dia hi ha multitud de marques i estils tant de calcetes altes com de faixes. Avui ens centrarem en la marca Janira i en els seus models més destacats tant a l[Catalan] ’apartat de faixa reductora com al de faixa lumbar.

Janira és una marca reconeguda que neix a Barcelona a mitjans del s.XX per donar resposta a una necessitat cada vegada més creixent: peces d[Catalan] ’alta qualitat i durabilitat a un preu que no fos prohibitiu. És per això que els seus models destaquen per la gran qualitat en els materials. Això ho podem veure a la faixa de control tipus cotilla que genera una imatge estètica i reductora del cos de la dona.

D[Catalan] ’altra banda, també podem trobar la Calça dona Janira shape cotton band. Una calça alta que redueix, aixeca i sosté el cos de la dona amb un efecte estilitzant que no deixarà indiferent ningú. D[Catalan] ’altra banda, la Calça dona slip Janira 1031542 Secret figure, és una altra calça alta dissenyada per estilitzar l[Catalan] ’abdomen de la dona. Donant un efecte control molt buscat sobretot quan es porten vestits o peces escotades. També reafirma la zona lumbar donant estabilitat a una zona delicada que moltes vegades ens causa certes molèsties.

Els bodies

Per acabar, no podem deixar de parlar del Body Janira Silueta Secrets. Tot i que tècnicament no és ni una calça alta ni una faixa aquest body de Janira ajuda a reduir fins a una talla d[Catalan] ’abdomen amb el seu efecte silueta perfecta. A més, aquesta peça conté un efecte Push-up i efecte tanga invisible que per a les ocasions més especials o per al dia a dia ens pot ser de gran utilitat.

En resum, al llarg d[Catalan] ’aquest bloc hem explorat la història i l[Catalan] ’evolució d[Catalan] ’una peça més actual que mai. Aquestes peces han tingut un paper destacat en la moda íntima i encara avui el segueixen tenint. Per això hem decidit fer aquesta entrada, perquè quan us decidiu a adquirir una faixa reductora tingueu més informació a les vostres mans.